Határtalan célközönség

24 órán át működő reklámfelület

Óriási reklámszórás

Bővítse vállalkozását segítségünkel

A taxi reklámfelületének hasznossága

Láthatóság

A folyton mozgásban levő, több mint 200 autónkban az ön által kért reklám láthatósága a lehető legnagyobb. A sofőrjeink megfelelő képzést kapnak, annak függvényében, hogy milyen reklám kampányt kér a megrendelő, mindezt azért, hogy a taxiban történő reklámozás a lehető legeredményesebb legyen.

Állandóság

A taxiaink nem állnak meg soha és „uralják” a város központját. Bármely statikus cégnél sokkal nagyobb reklámterületet tudnak lefedni, állandó jelleggel. És ne feledjék, az autóink forgalomban vannak 24 órából 24-et, 7 napot egy héten.

Célok elérése

A taxik jelen vannak a város kulcsfontosságú területein. Ide sorolhatjuk a repülőtereket, vonatállomások és egyértelműen a város utcáit, ahol az embereket már csak egy lépés válassza el a vásárlástól. Ezt szem előtt tartva, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a taxi mint reklámfelület, hatásos.

Sokféleség

A taxiban való reklámozás nagyon sokszínű lehet. A szórólapok, katalógusok, névjegykártyák csak néhány azokból a reklámfelületekből, amivel egy terméket vagy szolgáltatást népszerűsíthetünk. A reklámozó autók számának és a reklámkapány hosszának függvényében meghatározhatunk egy pénzügyi keretet, ami meglepően elérhető tud lenni.

A reklámmal kapcsolatos részletekért várjuk Önt szeretettel.

null

Promóciós anyagok

A Taxi VivaCornisa 25%-os kedvezményt kínál a design elkészítéséhez és 10%-os kedvezményt a reklámanyagok kinyomtatásához.